Karen Glistrup
 

Hjemmesiden snak-om-det.dk, Facebook SNAKOMDET og Nyhedsbrevet SNAKOMDET er oprettet af familie- og psykoterapeut mpf Karen Glistrup i forbindelse med, at 2. udgave af bogen "Snak om det... med alle børn" blev udgivet. 

Mange mennesker har erfaringer med fortielsernes belastende konsekvenser for et barneliv, og flere og flere slutter sig til koret, som siger: ”Snak med os!”. I konsekevns heraf blev Landsforeningen "Snak om det..." i september 2014 stiftet af en gruppe mennesker, som så behovet for, at "Snak om det.." kunne sprede sine budskaber fra en stærkere platform. 

Foreningen vil inspirere og udbrede forståelsen for, hvordan forældre og andre voksne kan snakke med børn om de svære oplevelser, tanker og følelser, der følger med, når forældre rammes af en psykiske lidelse eller andre svære og smertefulde livsomstændigheder, som påvirker dem som forældre. 

Foreningen inviterer om kort tid til medlemsskab. Der blir annonceret på Facebook og i Nyhedsbrevet "Snak om det... ". 

I forbindelse med den stiftende generalforsamling, som afholdes i København d. 21. januar 2018, overdrager Karen Glistrup opgaven samt hjemmesiden og facebooksiden til Landsforeningen "Snak om det...". 
Vi håber, at mange får lyst til at blive medlemmer og måske også bidrage aktivt i en af de interesse- og aktivgrupper, som bliver nedsat. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få tilsendt invitation til medlemsskab og til generalforsamlingen: 
Nyhedbrev 


Kontakt Landsforeningen: 

Konstitueret formand: 
Saskia Carlsen
Ny Carlsbergvej 17, 2. tv
1760 København V
tlf: 27521159
mail: Saskia@snak-om-det.dk

Kasserer:
Louise Krogh
Anelystparken 70
8381 Tilst
tlf: 28459661, mail: Louise@snak-om-det.dk 

 

Tilmeld Nyhedsbrev:  Email      Følg med på facebook