Karen Glistrup
 

Hjemmesiden snak-om-det.dk, Facebook SNAKOMDET og Nyhedsbrevet SNAKOMDET er oprettet af familie- og psykoterapeut mpf Karen Glistrup i forbindelse med, at 2. udgave af bogen "Snak om det... med alle børn" blev udgivet. 

Mange mennesker har erfaringer med fortielsernes belastende konsekvenser for et barneliv, og flere og flere slutter sig til koret, som siger: ”Snak med os!”. I konsekevns heraf blev Landsforeningen "Snak om det..." i september 2014 stiftet af en gruppe mennesker, som så behovet for, at det "Snak om det.." - univers, som Karen havde grundlagt, kunne sprede sine budskaber fra en stærkere platform som en Landsforening ville være. 

Foreningens ønske var at inspirere og udbrede forståelsen for, hvordan forældre og andre voksne kan blive beder til at snakke med børn og unge om den virkelighed vi er sammen med dem om; f.eks. de svære oplevelser, tanker og følelser, der følger med, når forældre rammes af en psykiske lidelse eller andre svære og smertefulde livsomstændigheder, som påvirker dem som forældre. 

Efter at der i januar 2018 blev inviteret til medlemskab af foreningen, er der på stiftende generalforsamling i København d. 21. januar 2018 valgt en ny bestyrelse, som er klar til at overtage opgaven, og Karen Glistrup går nu igang med at overdrage bl.a. hjemmesiden og facebooksiden til Landsforeningen "Snak om det...". 

Vi håber, at mange får lyst til at blive medlemmer og måske også bidrage aktivt i en af de interesse- og aktivgrupper, som bliver nedsat. 

Tilmeld dig Nyhedbrevet og få tilsendt invitation til vores arrangementer. 


Kontakt Landsforeningen: 

Formand: 
Saskia Carlsen
Ny Carlsbergvej 17, 2. tv
1760 København V
tlf: 27521159
Saskia@snak-om-det.dk 

Næstformand:
Vibeke Lubanski
Rønnealle 14, 
3450 Allerød
tlf: 23466096
Vibeke@snak-om-det.dk 

Kasserer:
Louise Krogh
Anelystparken 70
8381 Tilst
tlf: 28459661,
Louise@snak-om-det.dk 

 

Tilmeld Nyhedsbrev:  Email      Følg med på facebook