Karen Glistrup
 

§2. Formål

stk. 1.
Landsforeningen ”Snak om det…” har til formål at inspirere voksne mennesker til at snakke med børn om den virkelighed, de er en del af. Hensigten er at bryde fordomme og tabuer så tidligt som muligt, og fremme trivsel, forståelse, respekt og medmenneskelighed mellem børn såvel som voksne.

Foreningen vil arbejde for at øge forældres og professionelles forståelse for, hvordan børn med ganske enkle midler kan blive mødt og forstået i deres liv med forældre eller søskende, som er ramt af svære livsomstændigheder, der belaster samspillet i familien. Vi har fokus på barnets perspektiv i familier, som rammes svære livsomstændigheder, f.eks. psykiske lidelser.

Foreningen vil via digitale medier, bøger og kurser m.v. inspirere voksne til åbenhed og ærlighed overfor børn i et omfang, der giver børnene mulighed for at skabe sig en oplevelse af meningsgivende sammenhæng i tilværelsen, mestre livsvilkårene og udvikle et sundt sind. 

Stk. 2.
Målgruppen for foreningens virke er forældre, professionelle og andre mennesker i børnenes og forældrenes nære netværk. Altså os alle sammen.     

Stk. 3.
Foreningen baserer sig på de værdier og den forståelse af barnets og familiens perspektiv, som er beskrevet i bøgerne ”Hvad børn ikke ved... har de ondt af” og "Snak om det... med alle børn" af Karen Glistrup.

dreng-pige.jpg

Landsforeningen "Snak om det..." inviterer til medlemsskab og afholdt d. 21. januar 2018 Stiftende generalforsamling

Skriv gerne til os, hvis du gerne vil bidrage med en frivillig indsats.
Mail: info@snak-om-det.dk   

Tilmeld Nyhedsbrev:  Email      Følg med på facebook