Karen Glistrup
 

Formål

Landsforeningen ”Snak om det...” har til formål at inspirere voksne mennesker til mere god snak med børn om sindet og psykiske lidelser med henblik på at bryde fordomme og tabuer så tidligt som muligt og fremme trivsel, respekt og medmenneskelighed mellem børn såvel som voksne.


Foreningen vil arbejde for at øge forældres og professionelles forståelse for, hvordan børn har behov for at blive mødt og forstået i deres liv med forældre eller søskende, der er ramt af psykiske lidelser og andre livsomstændigheder, der belaster samspillet i familien.

Foreningen skal via digitale medier, bøger og kurser m.v. inspirere voksne til åbenhed og ærlighed overfor børn i et omfang, der giver børnene mulighed for at skabe sig en oplevelse af meningsgivende sammenhæng i tilværelsen, mestre livsvilkårene og udvikle et sundt sind.

Landsforeningens Bestyrelse og Advisory Board

Landsforeningen har indledt sit virke i et samarbejde med socialrådgiver, familieterapeut og forfatter Karen Glistrup, som i slutningen af 90'erne gjorde de første forsøg med at tilbyde familiesamtaler i psykiatrien og siden har høstet et væld af erfaring med hvordan man kan skabe åbenhed mellem forældre og børn i familier, hvor psykisk lidelse eller andre svære livsomstændigheder er et vilkår.

Landsforeningen "Snak om det..." vil gerne samarbejde og lade sig inspirere af alle, der har samme mål om at ville bevæge både sig selv og andre mennesker til at ændre tænkning og adfærd, bryde med de gamle tavsheds-traditioner og sætte skub i det nye paradigmeskift, som foreningens protector, den anerkendte familieterapeut og forfatter Jesper Juul kalder det.

 

Ideerne pibler frem :)

Bestyrelsen for "Snak om det..." og vores nærmeste samarbejdspartenere har lagt en masse ideer til spiring.
Som optakt til den folkebevægelse, som er ved at gøre sig klar, udvikler vi en række projekter, som med musik, ord og billeder vil inddrage både forældre, ansatte i folkeskolen, de praktiserende læger og andre, som møder de psykisk sårbare forældre, flygtningefamilier, traumatiserede soldater og folkebibliotekerne.

Hent dokument:

Om Landsforeningen "Snak om det..."

 

Vi har skubbet gang i Folkebevægelsen "Snak om det..." :)

D. 6. april afholdt Landsforeningen "Snak om det..." sit første offentlige møde på Folkestedet i Aarhus. Vi havde sat os for samle en flok mennesker, som kunne skubbe en folkebevægelse "Snak om det..." igang.
Læs invitationen her

Foreningens protektor Jesper Juul sendte en hilsen

Læs Jesper Juuls hilsen


IMG_6834.JPG

Se flere billeder fra dagen på Facebook SNAKOMDET

Gem

Landsforeningen_LOGO.png

CVR nr: 36157704

Gem

 

Støt vores arbejde med viden, hænder og økonomi :)
KONTAKT OS: info@snak-om-det.dk

Eller indsæt blot et beløb - stort eller lille - og gerne med en hilsen om, hvem du er, og hvorfor du gerne vil støtte os:

Mobilepay: 40 30 02 15
Reg 9570 Konto 11758134

foto1.JPG

Mette Søndergaard fik ideen til at stifte Landsforeningen "Snak om det..."
Mette døde d. 16. juni 2017, men hendes drøm lever videre.
Læs mindeord v. Karen Glistrup

 

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Landsforeningens adresse:
c/o kasserer Louise Krogh
Anelystparken 70, 8381 Tilst
tlf: 28459661, mail: Louise@snak-om-det.dk


Tilmeld dig nyhedsbrevet fra "Snak om det..."
Læs nyhedsbrev fra oktober 2014
Læs nyhedsbrev fra september 2015

Tilmeld Nyhedsbrev:  Email      Følg med på facebook